Bo hos oss

Tag chansen och bo mitt i den vilda Härjedalsnaturen på strandkanten av ett av de sista oreglerade vattendragen. Utnyttja möjligheten att ta en kanottur på åns vatten och se bäver och älg direkt i det vilda. Med lite tur kan du också uppleva möte med både björn och utter.

Varför inte vandra längs med ån på den gamla flottarstigen och på vintern, tag en tur på skoterleden runt hörnet. Björnrike, Vemdalsskalet och Klövskö/Storhågna skidanläggningar ligger runt hörnet och nationalparken Sonfjället är inte långt bort.

Hos oss kan du ta ett skönt bastubad och ett uppfriskande dopp i ån efter en dag i friskluften, eller varför inte rulla dig i snön på vintern, för att sen slappa i relaxrummet med utsikt över ån. Kolgrillar finns  på grillplatsen, fisken i ån och  bär och svamp i skogen runt hörnet, färskare blir det inte.

Boka redan idag en mysig och modern timmerstuga med 2 sovrum, vardagsrum med takhöjd till nocken, braskamin och veranda direkt vid åkanten. Stugorna är byggda 2013 och är på 43 kvm och är utrustade med 2 spisplattor, varmluft-grill-mikro ugn, kyl med frysfack, diskmaskin och full köksutrustning för 4 personer.

Stugan har fri parkering, tillgång till bastu och relax, tvättstuga, 3 kanoter, kolgrillar, mysig trädgård, ån och naturen.

Vi hoppas kunna välkomna dig till detta unika boende.

Vålkojan vid ån
Vålkojan vid ån
Mysiga stugor vid åbrinken
Storstuga med kamin
Utgång till terass vid åstranden
Kök med utrustning för 4 personer
Sovrum med dubbelsäng som går att dela
Våningssäng i sovrum 2
Rymligt badrum
Ordentlig hall
I relaxen finns kylskåp för lite snacks efter en dag på fjället
Relaxen vid åkanten
Ett uppfriskande dopp i ån efter bastun är skönt
Bastun är rymlig och fräsch
Separata omklädningsrum, gemensam bastu
Varför inte rulla sig i snön...
karta
karta

Klicka på bilden för större bilder